DE KUNST VAN HET LEIDINGGEVEN

LEIDINGGEVEN

Bij het begeleiden van jouw werk als leidinggevende, kiest Love2Speak je persoonlijke capaciteiten, mogelijkheden en drijfveren als uitgangspunt. Je weet waar je naar toe wilt en om daar te komen is het belangrijk de kwaliteiten van je medewerkers te activeren. Want een effectieve leidinggevende haalt het beste uit zijn of haar eigen talent, maar maakt daarnaast volop ruimte voor het benutten van de deskundigheid en de ervaring die in het team aanwezig zijn. Als leidinggevende wil je je mensen duidelijkheid bieden over de doelstellingen die je samen voor ogen hebt.

Doordat je jezelf beter leert kennen, ben je ook in staat om je te verplaatsen in de kennis, de kunde en de groeimogelijkheden van anderen. Dat inzicht gebruik je om de leden van je team te stimuleren en te motiveren, om ze van weerstand naar commitment te begeleiden. Met Love2Speak leer je hoe je inspireert in plaats van instrueert. Je ontwikkelt je tot een leider die niet dwingt, maar aanmoedigt. Je ontdekt dat je uiteindelijk veel meer bereikt door het talent van je medewerkers te ondersteunen en kansen te bieden dan door ze te controleren en beperkingen op te leggen.


Individueel of in groepen

Bedrijven die hun talenten willen behouden, doen er goed aan hun medewerkers alle ruimte te geven om zich te ontwikkelen. Love2Speak werkt aan een duurzame verbetering van zelfkennis, vertrouwen en inzicht. In overleg stellen we een coachingtraject vast, waarbij we werken naar concrete, meetbare doelen. De coaching kan persoonlijk zijn, maar ook voor teams, units en afdelingen. Love2Speak beschikt daarbij over een uitgebreid netwerk van senior trainers en acteurs.

Management Drives

In het leiderschapsprogramma van Love2Speak wordt soms gebruik gemaakt van Management Drives, een beproefde methode die erop gericht is de drijfveren van jezelf en je collega’s inzichtelijk te maken. Love2Speak is een gecertificeerde aanbieder van Management Drives. Lees meer>>

Begroting

Afhankelijk van je persoonlijke wensen en de gekozen cursus ontvang je een begroting op basis van een projectprijs.

Verbeter het effect van jou en je team; maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

CONTACT

Love2Speak

Caroline Olde Rikkert
Prinsengracht 834e
1017JM Amsterdam
+31 (0)6 28 80 61 79
Caroline@love2speak.nl
1443897926_linkedin