DE KUNST VAN HET SAMENWERKEN

SAMENWERKEN

Ieder groepsproces heeft zijn eigen tempo en met name cultuurveranderingen hebben tijd nodig. Love2Speak geeft je inzicht in de dynamiek, de kracht en de processen van het team waarin je werkt. Je ontdekt hoe je de onderlinge rolverdeling kunt verbeteren door slim om te gaan met de karakters en de specifieke kwaliteiten van je teamgenoten.

De teamwork-benadering van Love2Speak is gebaseerd op vertrouwen en gericht op plezier. In een veilige sfeer worden voormalige concurrenten loyale teamgenoten. De onderlinge band wordt sterker en de teamleden worden elkaars vangnet. Die zekerheid zorgt voor meer werkplezier en het komt de teamprestatie ten goede. Bovendien houdt iedereen in het team meer energie over voor het benutten van zijn of haar eigen sterke kanten.


Individueel of in groepen

Bedrijven die hun talenten willen behouden, doen er goed aan hun medewerkers alle ruimte te geven om zich te ontwikkelen. Love2Speak werkt aan een duurzame verbetering van zelfkennis, vertrouwen en inzicht. In overleg stellen we een coachingtraject vast, waarbij we werken naar concrete, meetbare doelen. De coaching kan persoonlijk zijn, maar ook voor teams, units en afdelingen. Love2Speak beschikt daarbij over een uitgebreid netwerk van senior trainers en acteurs.

Management Drives

In de groepstrainingen van Love2Speak wordt soms gebruik gemaakt van Management Drives, een beproefde methode die erop gericht is de drijfveren van jezelf en je collega’s inzichtelijk te maken. Love2Speak is een gecertificeerde aanbieder van Management Drives. Lees meer>>

Begroting

Afhankelijk van je persoonlijke wensen en de gekozen cursus ontvang je een begroting op basis van een projectprijs.

Verbeter het effect van jou en je team; maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

CONTACT

Love2Speak

Caroline Olde Rikkert
Prinsengracht 834e
1017JM Amsterdam
+31 (0)6 28 80 61 79
Caroline@love2speak.nl
1443897926_linkedin