DE KUNST VAN HET PRESENTEREN

PRESENTEREN

Vind jij het moeilijk om voor een groep mensen het woord te nemen? Je bent niet de enige. En het is logisch dat je daarbij hulp, ondersteuning en advies zoekt. Géén zwaktebod, maar een zelfbewuste stap naar een hoger niveau. Leren presenteren is investeren in jezelf. En dat is meer dan ooit de moeite waard. Love2Speak beperkt zich niet tot de problemen, maar richt zich vooral op je sterke kanten. Iedereen heeft authentieke talenten en Love2Speak haalt die naar boven. We gaan op zoek naar de manier waarop jij het verschil kunt maken. Praktisch haalbare resultaten – binnen jouw individuele mogelijkheden – staan voorop. Je leert jezelf kennen en op jezelf vertrouwen.

GENIETEN

In de trainingen van Love2Speak draaien we er niet omheen. We bespreken je angst voor het spreken. We kijken eerst naar de manier waarop angst je kan beïnvloeden en daarna naar de manier waarop jij je angst kunt beïnvloeden. Spreken voor een publiek is leuk. Alle aandacht is voor jou en al klinkt het misschien onwaarschijnlijk, dat is héél prettig. Zodra je je angst voor het spreken onder controle hebt, kan het genieten beginnen. De trainingen van Love2Speak laten je het plezier ontdekken, dat je kunt beleven wanneer je andere mensen over een onderwerp vertelt waar je veel van weet of enthousiast over bent.


PROGRAMMA

Leren spreken en presenteren is een persoonlijke zaak. Daarom stelt Love2Speak je graag in staat om te kiezen voor een pakket dat past bij jouw situatie, mogelijkheden en ambities.

Basiscursus

In 3 trainingen van anderhalf uur krijg je een uitgebreide kennismaking met je eigen presentatietalent. De ideale basis voor een verkoopgesprek, maar ook voor een sollicitatie-interview of een elevator pitch. Je overwint je primaire angsten en onzekerheden.

 • inventarisatie van kwaliteiten en verbeterpunten
 • presentatietechnieken
 • reflectie en evaluatie

Spoedcursus

Heb je onmiddellijk hulp nodig, dan kun je in een eenmalige sessie – s’avonds of overdag – worden klaargestoomd voor één specifieke presentatie.

 • tekst doornemen
 • praktische adviezen
 • focus op publiek
 • oefenen

Verdiepingscursus

Wil je wat verder gaan, dan kun je kiezen voor 5 trainingen van anderhalf uur, waarbij het accent naast presenteren op je persoonlijke ontwikkeling ligt. Deze cursus levert je een veelzijdige kwaliteitsimpuls op voor je presentatievaardigheden en voor je carrière.

 • ontwikkeling van je eigen presentatiestijl
 • presenteren voor diverse soorten publiek
 • presenteren met visuele ondersteuning
 • praktische cases

Individueel of in groepen

Bedrijven die hun talenten willen behouden, doen er goed aan hun medewerkers alle ruimte te geven om zich te ontwikkelen. Love2Speak werkt aan een duurzame verbetering van zelfkennis, vertrouwen en inzicht. In overleg stellen we een coachingtraject vast, waarbij we werken naar concrete, meetbare doelen. De coaching kan persoonlijk zijn, maar ook voor teams, units en afdelingen. Love2Speak beschikt daarbij over een uitgebreid netwerk van senior trainers en acteurs.

Begroting

Afhankelijk van je persoonlijke wensen en de gekozen cursus ontvang je een begroting op basis van een projectprijs.

Verbeter het effect van jou en je team; maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

CONTACT

Love2Speak

Caroline Olde Rikkert
Prinsengracht 834e
1017JM Amsterdam
+31 (0)6 28 80 61 79
Caroline@love2speak.nl
1443897926_linkedin